Eline Erdmann

Psycholoog (cum laude), specialisaties: Onderpresteren, Hoogbegaafdheid, AD(H)D, Dyslexie, Engelstalige diagnostiek en behandeling rondom sociaal-emotionele problematiek.

Eline over zichzelf:

Mijn naam is Eline Erdmann en ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, in de richting Klinische Ontwikkelingspsychologie. Het willen werken met kinderen en jongeren was voor mij van jongs af aan al duidelijk, hier ligt mijn hart. Tijdens en na mijn studie heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het uitvoeren van diagnostiek en geven van behandelingen, waaronder in de specialistische GGZ en als onderwijsadviseur. Voor mij is het belangrijk dat het kind zich volledig gezien en op zijn gemak voelt. Daarnaast ben ik oprecht geïnteresseerd en kan ik een luisterend oor bieden, zowel voor het kind als voor de ouders. Mijn passie ligt bij het samen uitzoeken waar de krachten van het kind liggen en wat de aandachtspunten zijn. Wanneer ouders en het kind door de ondersteuning concrete handvatten hebben gekregen met beiden om te gaan, is voor mij het traject geslaagd.

Ik werk met veel plezier bij de Testpsycholoog, waar het belang van het kind voorop staat. Door de open sfeer is er voor ieder ruimte om zich steeds verder te ontwikkelen, waarbij er veel onderling wordt overlegd om zo onze deskundigheid te bevorderen.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Met ruim 80 testlocaties verzorgen wij onderzoek in heel Nederland

Erkende kwaliteit door certificering en registraties